Born to Run Hondendagopvang en Hondenuitlaatservice in Horst-America. Het grote uitloopveld van onze unieke Hondendagopvang / Hondenuitlaatservice. - Born to Run Hondendagopvang en Hondenuitlaatservice

Born to Run
HONDENDAGOPVANG EN HONDENUITLAATSERVICE
HONDENUITLAATSERVICE
Born to Run
Born to Run
HONDENDAGOPVANG EN HONDENUITLAATSERVICE
HONDENDAGOPVANG
Born to Run Hondendgopvang
Ga naar de inhoud
UITLOOPVELD
Naast de ruime speelweides heeft Born to Run een uitloopveld van ruim 15.000 vierkante meter. Net zoals de Speelweides is dit veld volledig omheind met een degelijk hekwerk. Weglopen is uitgesloten. De Dagopvang en Uitlaatservice van Born to Run is door dit grote veld heel geschikt voor honden die veel beweging nodig hebben, maar die niet in de vrije natuur los kunnen of mogen lopen. Maar ook honden die dat wel kunnen, hebben bij Born to Run altijd weer een geweldige dag, als ze met hun soortgenoten volledig los kunnen gaan. Wij laten de honden alleen onder begeleiding in het grote veld. Niet alleen om ervoor te zorgen dat het altijd goed en ordelijk verloopt, maar ook om de honden te observeren en zo nodig hun gedrag bij te sturen.
Born to Run Hondendagopvang grote uitloopveld
In het grote veld staan loofbomen voor voldoende schaduw. Omdat er geen naaldbomen staan en wij het gras kort houden (wordt wekelijks gemaaid) is de kans dat de honden teken oplopen minimaal. Wij bieden de honden altijd de mogelijkheid om zich terug te trekken in de Speelweides.
RUUD en ROB ROEFS
Vast 077-4641674
Mobiel 06-10413605
telefoon Born to Run
adres Born to Run
facebook Born to Run
e-mail Born to Run
Vossenheuvel 6
5966 RG America
RUUD en ROB ROEFS
Vast 077-4641674 / Mobiel 06-10413605
Terug naar de inhoud