Born to Run Hondendagopvang en Hondenuitlaatservice in Horst-America. Het uitlaatterrein van onze unieke Hondendagopvang / Hondenuitlaatservice. - Born to Run Hondendagopvang en Hondenuitlaatservice

Born to Run
HONDENDAGOPVANG EN HONDENUITLAATSERVICE
HONDENUITLAATSERVICE
Born to Run
Born to Run
HONDENDAGOPVANG EN HONDENUITLAATSERVICE
HONDENDAGOPVANG
Born to Run Hondendgopvang
Ga naar de inhoud
Informatie
UITLAATTERREIN
Born to Run is een unieke Hondendagopvang voor Zuidoost Nederland en dé Hondenuitlaatservice voor Noord-Limburg. Wij hebben een eigen terrein van ruim 20.000 m2 met een groot Uitloopveld, aparte Speelweides en een echte Zwemvijver. Dit hondenparadijs ligt aan Vossenheuvel 6 in America, Horst aan de Maas. Born to Run is gemakkelijk bereikbaar op enkele minuten van de A67 ter hoogte van Sevenum en de A73 ter hoogte van Horst/Venray.

Ons terrein is een zeer veilige plek om de honden uit te laten, te laten spelen en rennen. Het terrein is volledig omheind met een degelijk hekwerk. De honden kunnen dus niet weglopen. Zeker ook omdat wij altijd persoonlijk toezicht houden op alle honden die bij ons te gast zijn. Het uitlaatterrein grenst aan onze eigen woning. Wij kunnen dus altijd beschikken over alle faciliteiten die normaal gesproken of in een bijzondere situatie nodig zijn. Denk hierbij aan vers drinkwater, hondenvoer en medisch materiaal.
Born to Run Hondendagopvang uitlaatterrein
Naast het grote Uitloopveld van 15.000 m2 hebben wij een aantal aparte Speelweides. Wij kunnen de honden in aparte groepen laten spelen of juist in een grotere groep bij elkaar brengen, als wij bepalen dat dat mogelijk is. Bij calamiteiten hebben wij alle mogelijkheden om de honden een aparte plek te geven.

Omdat elke hond zelf kan bepalen hoe veel en hoe lang hij/zij loopt, rent, speelt of luiert, heeft Born to Run niet alleen alle faciliteiten voor actieve honden, maar ook alle mogelijkheden voor oudere honden (die een lange wandeling niet meer aankunnen) en jonge honden (waarvoor een lange wandeling nog té belastend is). Zij kunnen op ons omheinde terrein zelf hun tempo bepalen. De pups en jonge honden verblijven in een eigen speelweide, waar altijd enkele stabiele volwassen honden bij zullen zijn, zodat de pups zich vrijuit kunnen bewegen en hun sociale vaardigheden kunnen oefenen. De oudere honden kunnen in een aparte weide lekker hun gang gaan, zonder door uitbundige pubers omver gelopen te worden.

Born to Run heeft een Binnenverblijf waar de honden kunnen bijkomen en als het weer erg slecht is kunnen schuilen.
koen en lotje 05-07-2008.jpg
fe, davey en gizmo 10-09-2015.jpg
quincy en casper 31-03-2009.jpg
groep in veld 12-04-2016.jpg
puck, trowyn, don en duke 28-04-2014.jpg
rabba en bouke 12-06-2013.jpg
RUUD en ROB ROEFS
Vast 077-4641674
Mobiel 06-10413605
telefoon Born to Run
adres Born to Run
facebook Born to Run
e-mail Born to Run
Vossenheuvel 6
5966 RG America
RUUD en ROB ROEFS
Vast 077-4641674 / Mobiel 06-10413605
Terug naar de inhoud