Born to Run Hondendagopvang en Hondenuitlaatservice in Horst-America. Werkwijze van onze Hondenuitlaatservice. - Born to Run Hondendagopvang en Hondenuitlaatservice

Born to Run
HONDENDAGOPVANG EN HONDENUITLAATSERVICE
HONDENUITLAATSERVICE
Born to Run
Born to Run
HONDENDAGOPVANG EN HONDENUITLAATSERVICE
HONDENDAGOPVANG
Born to Run Hondendgopvang
Ga naar de inhoud
Werkwijze
WERKWIJZE UITLAATSERVICE
Onze Hondenuitlaatservice is beschikbaar voor honden die in Noord Limburg wonen.
 
We beginnen met een bezoek aan jou en je hond bij jouw thuis. Op deze manier kunnen wij rustig met jou en je hond kennismaken. Tevens kun jij dan zien aan wie je je hond gaat toevertrouwen. Bijzonderheden van je hond, de plek waar wij je hond kunnen vinden als wij hem/haar op komen halen, jouw wensen en onze Voorwaarden bespreken we dan. Uiteraard wil jij zelf ook een goed beeld hebben van de diensten die wij je bieden. Als jij met dit alles akkoord gaat stellen we een overeenkomst op die we dan ondertekenen en kan de eerste Uitlaatservice van start gaan.
Born to Run Hondendagopvang uitlaatservice
Met een speciaal ingericht hondenbusje halen wij je hond 's ochtends op. Dat doen we tussen 9.00 en 10.00 uur. Het busje is voorzien van airconditioning, zodat er altijd frisse lucht aanwezig is en het met warm weer lekker koel blijft in de auto. Nadat wij alle honden hebben opgehaald gaan we naar ons Uitlaatterrein, aan Vossenheuvel 6 in America. Daar is altijd voldoende vers drinkwater aanwezig. De honden kunnen daar ongeveer 2 uur lang met elkaar spelen, rennen, ravotten, snuffelen, slenteren, luieren, knuffelen ... wat ze maar willen. En als het weer het toe laat (en jij dat goed vindt) kan je hond zelfs zwemmen in onze grote Zwemvijver! Vervolgens worden ze weer allemaal, moe maar voldaan, thuis afgeleverd. Je hond zal (afhankelijk van de te rijden route) 3 tot 3 1/2 uur van huis zijn.
Born to Run Hondendagopvang uitlaatservice
De eerste keer dat je hond meegaat zal hij/zij stap voor stap in de groep geïntroduceerd worden. Zo leren wij het gedrag van je hond kennen en raken we aan elkaar gewend. Ook raakt je hond vertrouwt met de andere honden en leert functioneren binnen een roedel. Pas wanneer je hond voldoende vertrouwd is geraakt, zich op zijn/haar gemak voelt en reageert op bepaalde commando's, kan hij/zij in een grotere groep meelopen.
Uiteraard zijn al je wensen bespreekbaar! En ook ben je op afspraak van harte welkom om het Uitlaatterrein van Born to Run te bezoeken. We nemen dan ook de tijd voor het geven van adviezen wat de opvoeding en het gedrag betreft. En we geven ook graag (on)gevraagd advies over voeding, zeker als wij merken dat de ontlasting van jouw hond niet optimaal is.
Uitlaatservice
Tarief
1 keer per week
€ 12,50
2 of 3 keer per week
€ 12,00
4 of 5 keer per week
€ 11,50
Prijswijzigingen voorbehouden.
Bovengenoemde prijzen zijn per hond, per keer en inclusief 21% BTW.
cooper en rabba 14-03-2012.jpg
floris 19-10-2017.jpg
floris en doortje 10-07-2013.jpg
gizmo, florisje en tarzan 18-04-2016.jpg
puk en kobus 29-12-2015.jpg
hero en trowyn 04-10-2017.jpg
fe, luka, faye, puk en frodo 10-05-2011.jpg
doortje, wicky en koen.jpg
RUUD en ROB ROEFS
Vast 077-4641674
Mobiel 06-10413605
telefoon Born to Run
adres Born to Run
facebook Born to Run
e-mail Born to Run
Vossenheuvel 6
5966 RG America
RUUD en ROB ROEFS
Vast 077-4641674 / Mobiel 06-10413605
Terug naar de inhoud