Born to Run Hondendagopvang en Hondenuitlaatservice met grote speelweides in Horst-America. - Born to Run Hondendagopvang en Hondenuitlaatservice

Born to Run
HONDENDAGOPVANG EN HONDENUITLAATSERVICE
HONDENUITLAATSERVICE
Born to Run
Born to Run
HONDENDAGOPVANG EN HONDENUITLAATSERVICE
HONDENDAGOPVANG
Born to Run Hondendgopvang
Ga naar de inhoud
SPEELWEIDES
Born to Run heeft verschillende speelweides, allemaal degelijk omheind. Zo bieden we vrijheid met veiligheid aan alle honden die bij ons te gast zijn. Als het nodig is kunnen we verschillende groepen een aparte ruimte geven. En als het mogelijk is zetten we de tussenpoortjes open zodat de honden nog meer bewegingsvrijheid hebben en nog meer ruimte hebben om te ontdekken en te spelen. Ze kunnen altijd de plekjes opzoeken waar ze zich het lekkerst voelen. Born to Run heeft op deze manier ook alle mogelijkheden voor honden die minder beweging nodig hebben en niet de behoefte hebben om veel te rennen in het grote Uitloopveld. Ideaal voor pups en jonge honden, maar ook voor de honden die al flink op leeftijd zijn. Deze honden geven we op deze manier de nodige bescherming en rust. Er zijn voldoende schaduwrijke plekken, schuilmogelijkheden, speeltjes om zich mee te vermaken en uiteraard altijd ruim voldoende drinkwater.
Born to Run Hondendagopvang speelweides
Er staan geen naaldbomen en coniferen want in dit soort bomen zitten vaak teken. De loofbomen die in de speelweides staan brengen dit probleem niet met zich mee. Wij houden de speelweides voortdurend schoon want we ruimen de hele dag door de hondenpoep op. Zeker ook om coprofagie te voorkomen. Wij maaien het gras minimaal één keer per week zodat ook daarin géén teken zitten en we de ontlasting gemakkelijk kunnen opruimen.
RUUD en ROB ROEFS
Vast 077-4641674
Mobiel 06-10413605
telefoon Born to Run
adres Born to Run
facebook Born to Run
e-mail Born to Run
Vossenheuvel 6
5966 RG America
RUUD en ROB ROEFS
Vast 077-4641674 / Mobiel 06-10413605
Terug naar de inhoud