Born to Run Hondendagopvang en Hondenuitlaatservice in Horst-America. Het team van de Hondendagopvang / Hondenuitlaatservice. - Born to Run Hondendagopvang en Hondenuitlaatservice

Born to Run
HONDENDAGOPVANG EN HONDENUITLAATSERVICE
HONDENUITLAATSERVICE
Born to Run
Born to Run
HONDENDAGOPVANG EN HONDENUITLAATSERVICE
HONDENDAGOPVANG
Born to Run Hondendgopvang
Ga naar de inhoud
Informatie
OVER ONS
Wij zijn Ruud en Rob Roefs, hondenliefhebbers in hart en nieren en heel trots op alles wat wij doen met en voor honden. Sinds 1998 wonen we met onze eigen roedel in ons hondenparadijs aan de Vossenheuvel 6 in het Noord Limburgse America. In 2005 zijn we gestart met Born to Run. We zijn toen begonnen met een Hondenuitlaatservice (met halen en brengen) voor honden die in Venray en omstreken wonen. En daarnaast bieden we nu ook Hondendagopvang voor Zuidoost Nederland.

Wij zijn beiden opgegroeid met honden en kunnen ons een leven zonder honden niet voorstellen. Ruud: "Naast Hondendagopvang en Hondenuitlaatservice Born to Run, mogen wij ons eigenaar noemen van Ierse Setter Kennel Fawlty & Jones. In 2005 hebben wij ons eerste nest Ierse Setters gefokt en sindsdien hebben we gemiddeld eenmaal per jaar een nest pups. Speciaal gefokt voor de echte Ierse Setter liefhebber". Kijk voor meer informatie hierover op www.fawltyandjones.nl. Rob: "Ruud en ik zijn erg gelukkig met zoveel honden om ons heen. Maar we hebben natuurlijk ook nog andere dingen gedaan in ons leven, zoals onze banen in het bedrijfsleven, onze liefde voor muziek en onze reizen naar verre oorden".


Born to Run Hondendagopvang Ruud
Ruud heeft in het bedrijfsleven gewerkt als inkoopster in de agrarische en farmaceutische sector. De drang om zich volledig bezig te houden met honden was sterker dan het nastreven van een zakelijke carrière. Ruud: "Het kwam te vaak voor dat ik dromerig naar buiten zat te staren met de sterke behoefte om buiten met onze honden bezig te zijn in plaats van de volgende businessmeeting in te gaan". In 2005 heeft Ruud de knoop doorgehakt en heeft ze gekozen voor een volledig "hondenleven". En daar heeft ze nog nooit spijt van gehad.
Born to Run Hondendagopvang Rob
Rob is steeds meer betrokken bij Born to Run. Tot nu toe was hij op de achtergrond actief en deed vooral het onderhoud van het uitlaatterrein. Rob: "Ik combineer het "hondenleven" al jarenlang met mijn baan als leidinggevend manager in de zakelijke dienstverlening. Al mijn vrije tijd, weekends en alle vakantieperiodes besteed ik aan onze honden en aan het onderhoud van ons hondenparadijs". Met de start van de Hondendagopvang is Rob ook betrokken bij de Dagopvang en Uitlaatservice voor alle honden die te gast zijn bij Born to Run.
In de afgelopen jaren zijn er verschillende artikelen in de Media verschenen over onze Uitlaatservice.
ruud hallo horst aan de maas 2013.jpg
ruud met uitlaters 24-05-2011.jpg
rob met uitlaters 01-11-2017.jpg
rob op tractor 03-11-2017.jpg
RUUD en ROB ROEFS
Vast 077-4641674
Mobiel 06-10413605
telefoon Born to Run
adres Born to Run
facebook Born to Run
e-mail Born to Run
Vossenheuvel 6
5966 RG America
RUUD en ROB ROEFS
Vast 077-4641674 / Mobiel 06-10413605
Terug naar de inhoud