Born to Run Hondendagopvang in Horst-America. Het binnenverblijf van onze unieke Hondendagopvang. - Born to Run Hondendagopvang

Born to Run
HONDENDAGOPVANG
Born to Run
Born to Run
HONDENDAGOPVANG
HONDENDAGOPVANG
Born to Run Hondendgopvang
Ga naar de inhoud
BINNENVERBLIJF
Wij hebben op ons Uitlaatterrein de beschikking over een Binnenverblijf voor de honden. Dit gebruiken we niet alleen als schuilplaats bij slecht weer. We gebruiken het ook om de honden ’s ochtends te ontvangen. De honden die gebruik maken van de Dagopvang blijven namelijk in het Binnenverblijf, totdat ze allemaal gearriveerd zijn. Zo behouden we de rust in de vroege uren van de ochtend en wordt niet iedere hond die gebracht wordt onthaald met geblaf. In het Binnenverblijf maken we gebruik van benches.

Als je je hond komt brengen of halen, heb je alleen toegang tot de ontvangstruimte. Je kunt de ruimte waar de honden zijn niet betreden, omdat de honden onrustig worden als er steeds weer andere mensen binnen zouden komen. Uiteraard kun je op afspraak bij ons terecht om het hele Binnenverblijf en het Uitlaatterrein te bezoeken en te bekijken. Als je ’s avonds je hond weer op komt halen, zit hij/zij op je te wachten in het Binnenverblijf. Je hond hoeft dus niet kletsnat van de regen je auto in. Maar met het Nederlandse weer kunnen we ook niet garanderen dat je hond kurkdroog is. Zorg er dus altijd voor dat je een handdoek in de auto hebt voor de natte dagen.
Terug naar de inhoud