De Werkwijze van Hondendagopvang voor Zuid Oost Nederland / Hondenuitlaatservice voor Venray, Merselo, Heide, Leunen, Veulen, Ysselstein en America. - Hondenuitlaatservice Born to Run. Dé Hondenuitlaatservice voor Venray en directe omgeving.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hondenvoetjes

Werkwijze

 

We beginnen met een intakegesprek bij je thuis. Op deze manier kan ik rustig met jou en je hond kennismaken. Tevens kun jij dan zien aan wie je je hond wilt toevertrouwen.
Bijzonderheden van je hond, de plek waar ik de hond kan vinden als ik hem/haar op kom halen, jouw wensen en onze voorwaarden worden besproken. Uiteraard wil jij zelf ook een goed beeld hebben van de service die ik je bied.
Als jij met dit alles akkoord gaat wordt er een overeenkomst getekend en kan de eerste uitlaatdienst (Runner) geregeld worden.

Met een speciaal ingericht hondenbusje wordt je hond 's morgens opgehaald. Het busje is voorzien van airco, zodat er altijd frisse lucht aanwezig is en het met warm weer lekker koel blijft in de auto.
Nadat alle honden zijn verzameld gaan we naar ons veld, gelegen aan de Vossenheuvel te America, waar altijd voldoende vers drinkwater aanwezig is. Daar kunnen ze 1½-2 uur lang met elkaar spelen, rennen, ravotten, snuffelen, slenteren, luieren, knuffelen... Wat ze maar willen. En als het weer het toe laat kan er zelfs gezwommen worden in de grote zwemvijver!

Runnerbusje
Ruud met Frodo, Quincy, Fé en Puk

Mijn motto: Niets moet - Alles mag !!!

Vervolgens worden ze weer allemaal, moe maar voldaan, thuis afgeleverd. Je hond zal (afhankelijk van de te rijden route) ca. 3 uur van huis zijn.

Fé, Luka, Faye, Puk en Frodo

De eerste keer dat je hond meegaat zal hij/zij stap voor stap in de groep geïntroduceerd worden. Zo leer ik het gedrag van je hond kennen en raken we aan elkaar gewend. Ook raakt hij/zij vertrouwt met de andere honden en leert hij/zij functioneren binnen een roedel. Pas wanneer de hond voldoende vertrouwd is geraakt, zich op zijn gemak voelt en reageert op bepaalde commando's, kan hij/zij in de gehele groep meelopen.

Uiteraard zijn al je wensen bespreekbaar!

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu