Informatie over Hondendagopvang voor Zuid Oost Nederland / Hondenuitlaatservice voor Venray, Merselo, Heide, Leunen, Veulen, Ysselstein en America. - Hondenuitlaatservice Born to Run. Dé Hondenuitlaatservice voor Venray en directe omgeving.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hondenvoetjes

Informatie

 

Regelmatig in beweging zijn is goed voor de lichamelijke en geestelijke conditie van je hond. Voor veel honden is het moeilijk om langere tijd alleen te zijn. De hond is een roedeldier en is erg gevoelig voor vereenzaming. Spel en ontspannen omgang met andere honden verbetert zijn/haar sociale vaardigheden en zorgt voor een rustig en evenwichtig karakter. Gun je hond zich te kunnen ontplooien.
Op ons terrein krijgt hij/zij deze mogelijkheid!

Rabba, Puk, Faye en Luka

Born to Run is in het bezit van een eigen terrein van ruim 20.000 m2 met een echte zwemvijver op de Vossenheuvel te America. Dit terrein is een veilige plek om de honden uit te laten. Het terrein is afgezet met een hekwerk van 1,5 mtr. hoog. Weglopen kan dus niet gebeuren! Tevens zijn er op dit terrein enkele aparte speelvelden aanwezig, zodat, indien zich een calamiteit voordoet, honden uit elkaar gehaald kunnen worden. Wij zullen uiteraard altijd proberen om een dusdanige groep te vormen dat dit niet nodig is.
Het dient tenslotte een ontspannen uitje voor uw hond te zijn.

Luka, Koen, Baloe en Doortje

Aangezien elke hond zelf kan bepalen hoe veel en hoe lang hij/zij loopt, rent, speelt of luiert, heeft Born to Run ook alle mogelijkheden voor oudere honden (die een lange wandeling niet meer aankunnen) en jonge honden (waarvoor een lange wandeling nog té belastend is). Zij kunnen op ons omheinde terrein zelf hun tempo bepalen. Dit terrein grenst aan onze eigen woning, waardoor wij altijd kunnen beschikken over alle faciliteiten die normaal gesproken of in een bijzondere situatie nodig zijn. Denk hierbij aan vers drinkwater, hondenvoer, medisch materiaal en een overdekte schuilplaats.

Door vakliteratuur en onze jarenlange ervaring met verschillende hondenrassen hebben wij veel theoretische, maar vooral ook veel praktische kennis opgedaan op het gebied van gedrag, opvoeding en het herkennen van gedrags- en gezondheidsproblemen.
Om op een zo verantwoord mogelijke manier met de honden bezig te kunnen zijn, hebben wij een aantal opleidingen gevolgd:

- Kynologische Kennis 1
- Kynologische Kennis 2
- EHBO voor honden
- Roedelgedrag
- Gedragsproblemen
- Alternatief Genezer

Doortje, Wicky en Koen

Born to Run biedt op een deskundige, aandachtige en veilige wijze het ultieme genot
voor jouw hond!

Jij houdt (van) je hond.
Door Born to Run houdt je hond van jou !

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu